Lütfen bekleyin..



Tanrıseven petrolspor’u yalnız bırakmadı

29 Nisan 2019, 16:51 - Okunma: 921

İzmir Tire deplasmanına giden Batman Petrolspor Batmanlı Hemşehrimiz Tire Kaymakamının etkisiyle oldukça sıcak karşılandı.“BATMAN-TİRE KARDEŞ TAKIMLAR”Batman Petrolspor sahaya girerken, “Kardeş Takım, Güneydoğu’nun Parlayan Yıldızı Batman’ın takımı” şeklinde anons edildi.

Tire 1922 Spor, evinde karşılaştığı Batman Petrolspor’u 6-2 yendi. Dostluk görüntülerinin yaşandığı maçta en ufak bir olumsuz tezahürat ya da oyun içinde sertlik yaşanmadı. TANRISEVEN’DEN PETROLSPOR’A ÇİÇEK
Maçtan önce Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, hakemlere ve her iki takım kaptanına çiçek verdi. Petrolsporlu futbolcularla tek tek el sıkışan Kaymakam Tanrıseven, takıma başarı dileğinde bulundu. Batmanlı hemşehrimiz Kaymakam Hasan Tanrıseven, maç sonunda da soyunma odasına giderek Petrolsporlu futbolculara, “Yolunuz açık olsun. Gelecek sezonda da başarılar diliyorum” dedi.
TANRISEVEN’E TEŞEKKÜR
Petrolsporlu futbolcular da Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven’e, kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve destek için teşekkür etti

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=