Lütfen bekleyin..



Eş Başkanlardan zabıta personeliyle toplantı

29 Nisan 2019, 16:28 - Okunma: 831

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül korkmaz, Belediye Meclis Salonunda Belediye Zabıta Müdürü Hakkı Ertuğrul ve zabıta personeli ile bir araya geldi.Belediye Zabıta Müdürlüğü Personeli ile bir araya gelinen toplantıda Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, vatandaşların güven ve huzur içinde yaşaması için çaba gösteren

zabıta personeline gereken desteğin kendileri tarafından verileceğini ifade etti.


“HİZMET BELEDİYECİLİĞİ GELİŞTİRECEĞİZ”
Toplantıda konuşan Eş Başkan Demir şu açıklamalarda bulundu: “Bu şehrin halkına yakışır bir düzenlemeyle şehircilik anlayışını yaşatma hepimizin görevidir. Bu konuda Belediye yönetimine ve zabıta müdürlüğü personeline inanıyorum. İnanıyorum ki dönem sonuna kadar herkes belediyeden Allah razı olsun diyecek. Bütün belediyelere örnek teşkil edecek bir Belediyecilik hizmetini geliştirmeyi ahdetmişiz ve bunu gerçekleştireceğiz. Halkla teması yoğun olan Belediye Zabıta, BASKİ ile Park ve Bahçeler Müdürlüklerimizden bu süreç içerisinde ciddi fedakârlıklar istiyoruz.” 
“HALKIN BEKLENTİLERİNE CEVAP OLABİLMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Belediye Zabıta Müdürlüğü Personelinin bugüne kadar, nasıl canı gönülden çalışmışsa bugünden sonra da aynı performansı beklediklerini ifade eden Eş Başkan Songül Korkmaz’da sözlerine şu şekilde devam etti: “Yönetimler değişebilir ama görev ve sorumluluklarda devamlılık esastır. Titizlikle ve kararlılıkla halkın beklentilerine cevap olan zabıta personeli aynı hassasiyetle görevlerine devam edecektir. Bu şehirde hep beraber yaşıyoruz. Dışarıdan gelenler bu kentin sorunlarını bilmez. Bu kentin sorunlarını yakından bilen takip eden bizleriz. Halkın beklentilerine cevap olabilmek için hep beraber çalışacağız.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=