Lütfen bekleyin..



Ortadoğu kolejinde coşkulu mezuniyet

28 Nisan 2019, 17:27 - Okunma: 798

Özel Batman Ortadoğu Anadolu Koleji öğrencilerine 2018-2019 akademik yılı “Mezuniyet Töreni” Üniversite salonunda düzenledi. Mezuniyet törenine öğrenciler, aileleri, öğretmen ve idari kadro katıldı. Tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Törenin açılış konuşmasını Okul Müdürü Necmettin Sezgin yaptı.

Ardından törenin eğlenceli ve çok güzel geçtiğini belirten Özel Batman Ortadoğu Anadolu Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Tüzün, “Sevgili mezunlarımız, Sizleri 4 yıllık bir eğitimin sonunda bir üst eğitime veya iş hayatına uğurluyoruz. Eminim buraya dönük çok farklı anılarla ayrılıyor, çok karmaşık duygular içerisinde bulunuyorsunuz. Hayatın bu yeni aşamasında okul yılları bir tatlı anı olarak kalırken asıl zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında sizleri uğurluyoruz. Bu amaçla tüm öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerim. Yolunuz, bahtınız açık olsun.” dedi. Konuşmaların ardından öğrenciler büyük bir heyecan ve coşkuyla mezuniyet belgelerini alarak kep attı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=