Lütfen bekleyin..



Batman’ın spor alanındaki kaybı Murat Şahin

28 Nisan 2019, 17:25 - Okunma: 1350

2,5 yıldır yürüttüğü Batman Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinin yanında Batman Belediye Spor Kulübü Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Doç. Dr. Hacı Murat Şahin Kayyum görevinin sona ermesinden sonra Kulüp Başkanlığından da istifa etti. Kayyum döneminde kentte sportif faaliyetlerde adından söz ettiren Belediyespor’un yeni dönemde nasıl bir yol çizeceği merakla bekleniyor.

 Belediyespor eski Kulüp Başkanı Murat Şahin’in başarılı ve gayretli çalışmalarıyla Batman’da binlerce genç ve çocuk sporla tanıştı. Türkiye 3. ligde Bayan Futbol takımı, Ampute Futbol liginde, İşitme Engelliler Futbol ligi ve Tekerlekli sandalye basketbol takımları profesyonel liglerde mücadele ediyor. Belediyespor’da Güreşçiler ve Judocularda büyük bir başarı elde ederek Batman’ın adını Avrupa’da ve Türkiye’de gündeme getirdiler. Batman Belediyesinin Spora ve gençlere verdiği destek her zaman takdirle karşılandı.
SAHİPSİZ TAKIMA SAHİP ÇIKTI
Spor Kulübü Başkanlığı sırasında 1955 Batman Belediye Hentbol Takımı’nı Süper Lig’e çıkaran Şahin, görevinden istifa ettikten sonra sahipsiz kalan takımı Eskişehir deplasmanına yine eski Başkan Murat Şahin kendi imkanları ile gönderdi. Yine Şanlıurfa’da Şampiyonluk maçına çıkacak olan Bayan futbol takımını da eski Başkan Şahin gönderdi.  Murat Şahin’in Aydın Üniversitesinde göreve başlayacağı öğrenildi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=