Lütfen bekleyin..



ŞAHMAR Belde Şubesine görkemli açılış

28 Nisan 2019, 17:13 - Okunma: 6286

Batman’ın önde gelen yerel marketleri arasında yer alan ŞAHMAR ilimizdeki 5. şubesini Belde Mahallesinde açtı. Sektörel gelişmeler ışığında kendisini sürekli yenileyen, kaliteden ödün vermeden büyüyen ve müşteri en iyi hizmeti hak eder anlayışını ilke edinen ŞAHMAR Marketler Grubu; ihtişamlı bir konseptle 5.şubesini Belde Mahallesi'nde açtı.

Açılışa siyasiler, kurum yöneticileri, Muhtarlar, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş adamları, Gıda toptancıları, bölgenin tanınmış şahsiyetleri ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 
AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM
Açılış nedeniyle özel İndirim uygulanan ŞAHMAR Belde şubesine vatandaşların yoğun bir ilgisi oldu. ŞAHMAR’ın indirimli ürünleri müşteriler tarafından adeta kapışıldı. Gün boyunca çeşitli animasyon ve etkinliklerin yapıldığı ŞAHMAR’da açılış öncesinde Kudret Camisi İmamı Ali Sağdıç tarafından dua okundu. Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra davetliler için kokteyl düzenlendi. Kokteyle davetlilere çeşitli ikramlarda bulunurken,  ŞAHMAR yöneticilerinden Ekonomist Edip TAŞKIRAN ve diğer sahipleri davetlilerle yakından ilgilendiler.  


BELDE ŞUBESİNE YOĞUN İLGİ
Ekonomik durgunluğun yaşandığı bir ortamında Batmanlı yüzlerce gence iş istihdam sağlayan ŞAHMAR Belde mahallesinde açtığı yeni Market şubesi büyüklüğü ve modern AVM yüzüyle ilgi odağı oldu. Belde şubesinde binlerce ürün çeşitleri bulunuyor. 
Batman’ın yerel firması olan ve yüzlerce gencin istihdam olduğu ŞAHMAR Marketler grubuna vatandaşların ilgisi her geçen gün artarken, Müşteri memnuniyeti, kalite ve indirimlerle kendini bu sektörde kabul ettirdi. ŞAHMAR’ın açılışı nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren Belde Mahallesi sakinleri Batman’ın yerel marketinin mahallelerinde modern bir market kazandırmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek ŞAHMAR yöneticilerini tebrik ettiler.  ŞAHMAR yöneticilerinden Ekonomist Edip Taşkıran " Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, ilgi alakalarını eksik etmeyen Batman halkına ve açılışa teşrif eden tüm misafirlerimize çok teşekkür ederiz." dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahar aydin
1965 gün önce
Hayirli ugurlu olsun.
Sahmar online ve sosyal medya da cok zayif malesef
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=