Lütfen bekleyin..



‘Vatandaşlara eşit ve adaletli davranacağız’

25 Nisan 2019, 17:31 - Okunma: 863

Batmanlılara duydukları sorumluluklar nedeniyle, belediyeyi ilkeler doğrultusunda, eşitlikçi hizmet anlayışıyla yöneteceklerini söyleyen Belediye Eş Başkanlarının talimatıyla Belediye binası girişi ile başkanlık girişine ‘Adalet Mülkün Temelidir’ ve ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ yazıları asıldı.

Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, önceki gün Belediye binası içerisinde yer alan birimleri tek tek dolaşarak birim müdürlerinden bilgi aldı. Birimlere yaptıkları ziyaretlerinde eş başkanlar çalışanlara: “Vatandaşlarla birebir irtibat halinde olan birimler başta olmak üzere bütün birimlerimiz, belediyeye gelen, hizmet talep eden, halkımıza güzel ve tatlı bir üslupla, iyi bir diyalog ve doğru iletişim yöntemleriyle karşılık verin. Usulsüz hiç bir şeye müsaade etmeyin. İnsanlara mümkün olduğu kadar güler yüzle, iyi bir diyalogla irtibata geçin, onları mutlu ve memnun bir şekilde uğurlayın” dedi.
‘HERKESE HAKKANİYETLE YAKLAŞACAĞIZ’
Herkese hakkaniyetle yaklaşacaklarını ve adil davranacaklarını ifade eden Eş Başkanlar devamında: “Bunun için Batman Belediye binamızın girişine ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ ve ‘Adalet Mülkün Temelidir’ yazılarını yazdık. Kim olursa olsun, herkese adaletli bir şekilde yaklaşacağız. Vatandaşlara eşit davranacağız. Adaletli davranacağız” açıklamasında bulundular.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=