Lütfen bekleyin..



TOKİ için 6650 kişi başvurdu

23 Nisan 2019, 12:42 - Okunma: 639

Emekliler derneği batman şube başkanı Hüseyin Ekmen yaptığı açıklamada TOKİ müracaatlarının sona erdiğini belirterek 6650 kişinin TOKİ konutları için müracaat ettiğini belirtti.Başkan Ekmen açıklamasında “İlimizde TOKİ tarafından yapılacak olan konutların müracaat tarihi 6 Mart 2019 da başlayıp 19 nisan 2019 da müracaatlar sona erdi.

İlimizde başvuranların sayısı 6650 kişi başvurmuştur. Bu sayıdan anlaşılıyor ki emeklilerimizin ve evi olmayanların ev ihtiyaçları olduğunun göstermektedir. Bu konutların yapımı için TOKİ tarafından bana verilen vekalet doğrusundan hazine arazisinin temini için çalışmalar başlamıştır. Bu parsellerin tapuları 21.08.2015 tarihinde TOKİ’ye devri yapılmıştır. O günden ve bu güne kadar TOKİ le yaptığımız görüşmeler  sunucunda bu 600 konutun ilimizde yapılması için büyük bir çaba harcadık bundan sonra da emeklilerimizin ev sahibi olabilmesi için her türlü çabayı ve gayretlerimiz devam edecektir. Bu evlerin emeklilerimize ve Batman halkına hayırlı olmasını diliyorum saygılar sunuyorum.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=