Lütfen bekleyin..



Vali Hulusi Şahin'den 23 Nisan Bayramı Kutlama Mesajı

21 Nisan 2019, 20:55 - Okunma: 708

Batman Valisi Hulusi Şahin 23 Nisan Milli Egemenlik ve çocuk bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Vali Hulusi Şahin mesajında "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99. yılını ve Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi dünyada örneği olmayan bir misyon üstlenmiş; önce kurtuluş savaşını yönetmiş, işgalci güçleri yurdumuzdan kovmuş, ardından devleti kurmuş ve bu yeni Türk Devleti’nde yasama organı olarak yerini almıştır. Gazi Meclisimiz sadece Devleti kurmamış 15 Temmuz'da da örneğini gördüğümüz gibi Devletimizi korumak için her mensubu ile en kutlu direnişi de göstermiştir.Geleceğin Türkiye'sini inşa edecek olan bugünün çocukları, bu bayramı dünyanın bütün çocuklarıyla birlikte kutlayarak huzurlu ve güvenli bir geleceğin kurulmasında önemli roller üstlenecektir. 

Sevgili çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde, ülkesini ve milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen bir nesil olarak yetiştiklerini gördükçe geleceğe daha da güvenle bakıyoruz. İnanıyoruz ki çocuklarımız sadece ülkemizi daha müreffeh yarınlara ulaştırmakla kalmayacak, dünya çocukları arasında da sevgi ve dostluk bağlarını geliştirerek tüm insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunacaklardır.Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, Birinci Meclis üyelerini saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yâd ediyor coşkumuz ve neşemizi artıran değerli evlatlarımızın ve tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramlarını en samimi duygularla kutluyorum." dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=