Lütfen bekleyin..



Sektörel iş birliği toplantısı yapıldı

21 Nisan 2019, 14:01 - Okunma: 583

Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş başkanlığında yapılan toplantıda makine imalat firmaları ile Türkiye Petrolleri ve TÜPRAŞ kurumlarına yapılan üretimlerin artırılması konusunda firma temsilcileri ile fikir alışverişinde bulunuldu. TÜPRAŞ ve TP gibi kurumsal firmaların yurtiçi ve yurtdışından almış olduğu ürünlerin Batman sanayicilerinden temini ile ilgili Vali Hulusi Şahin başkanlığında valilik toplantı

 salonunda yapılan toplantının ardından TÜPRAŞ ve TP kurumlarıyla yapılan toplantı sonuçları çerçevesinde sektörel işbirliğinin geliştirilmesi konusunda Üniversite Merkez Kampüste sektör temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirildi. Arge-İnovasyon çalışmalarının sanayicilere, şehre, bölgeye ve ülkeye yapacağı katkıları üzerinde durulduğu toplantıda arge-inovasyon çalışmalarına devlet tarafından verilen vergi muafiyeti, makina ve ekipman tedariki, teşvik kredileri vb. destekler hakkında bilgilendirmeler yapılarak, makine imalat sektöründe faaliyet gösteren firmalar teşvik edildi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=