Lütfen bekleyin..



“Hizmetleri batman halkıyla birlikte yürüteceğiz”

19 Nisan 2019, 12:18 - Okunma: 691

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.Batman Belediye eski başkanı Sabri Özdemir’in yanı sıra Batman’da tanınan isimlerin de yer aldığı geniş kesimlerin Eş Başkanlara kutlama ziyaretleri bugün de sürdü.

Kutlama ziyaretlerinin konukları arasında Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Milletvekilleri Feleknas Uca ve Nejdet İpekyüz’ün yanı sıra Kozluk Belediyesi Eş Başkanları Ayhan Eren ve Nazime Avcı, Bekirhan Belediye Eş Başkanları Fırat Karabulut ve Gülistan Sönük, İkiköprü Belediye Eş Başkanlarından Osman Karabulut, Sol Parti Almanya Milletvekili Hakan Taş, Sivil Toplum Örgüt (STÖ) oda, dernek temsilcileri ile esnaf ve vatandaşlar vardı.

Batman Belediyesindeki çalışmalarını da aksatmadan yürüten Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, toplumdaki önemli isimler ve vatandaşlardan gerçekleştirilen  ziyaretlere ev sahipliği yaptı.Batman’ın yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen kanaat önderleri ile aşiret liderlerinin de yer aldığı konuklar ziyaretlerinde, Eş Başkanlara ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulunuyor.Batman’ı halkla ve sivil toplum örgütleriyle birlikte elbirliğiyle yöneteceklerini ifade eden Eş Başkanlar Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, yoğun ilgiden ve halkın yeni yönetime duyduğu güvenden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=