Lütfen bekleyin..



Batman’a 11 milyonluk 2 sağlık yatırımı daha

17 Nisan 2019, 16:53 - Okunma: 732

Vali Hulusi Şahin’in katılımı ile İl Özel İdaresi bütçesinden İlimize yapılan 11 milyon liralık iki sağlık kompleksinin temel atma töreni gerçekleştirildi. İlimiz, Girbareşik Mahallesi’de yapılacak olan Toplum Sağlığı Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Tilmerç Mahallesinde yapılacak Sağlıklı Hayat Merkezi ile Aile Sağlığı Merkezi için düzenlenen temel atma töreninde konuşan Vali Hulusi Şahin,

sağlık alanında çok önemli iki sağlık kompleksinin temellerini atacaklarını ifade ederek, “Toplum Sağlığı Merkezi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Birimi ile Tilmerç Mahallesinde Sağlıklı Hayat Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin temellerini atarak inşaat işlemlerine başlayacağız. Bu iki kompleksin toplam maliyeti yaklaşık 11 milyon liradır. Toplam kapalı alanları da yaklaşık 11 bin metre kare civarındadır. Bu iki sağlık kurumunun açılmasıyla birlikte İlimizde birinci basamak sağlık hizmetlerinde çok ciddi bir rahatlama ortaya çıkacak ve bulundukları lokasyon itibarıyla vatandaşlarımıza çok önemli hizmetler sunacaklar. Yatırımlar İlimize hayırlı olsun” diye konuştu.


HİZMETLERİ YERİNDE İNCELEDİ
Öte yandan Vali Hulusi Şahin Valilik içinde bulunan kurum ve kuruluşları ziyaret ederek 
kurumlar tarafından yürütülen hizmetleri yerinde inceledi. Kurumları tek tek ziyaret eden Vali Şahin, kurum yöneticilerinden yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=