Lütfen bekleyin..



“Uçak seferlerimize sahip çıkalım”

16 Nisan 2019, 16:17 - Okunma: 558

Batman’da Ankara, İstanbul Uçak seferlerinin azaltılması, İzmir seferlerinin iptal edilmesi ve uçuşların azalması her kesimden tepki çekiyor. Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen havayolu ulaşımında Batman’ın mağdur edildiğini belirterek yetkilileri göreve davet etti.

 Vatandaşlar Uçak seferlerinin artması ve Batmanın üvey evlat muamelesi görmemesi için il yöneticilerini göreve davet etti. 


“BATMAN HALKI CEZALANDIRILIYOR”
Başkan Ekmen yaptığı açıklamada “Batmanda 1 Nisan’dan bu yana hava yolculuğunda ne sıkıntılarla karşı karşıya kaldığımızı herkes tarafından bilinmektedir. Kim bu şehrin uçak sefer sayısını düşürüyor veya bu halkı bu ili kim cezalandırıyor.!  Batman’a gelen uçakların yüzde yüz dolu oranlarda olmasına rağmen uçakların sayısının düşürülmesi manidardır. Oysa biz uçak seferlerinin artacağını beklerken böyle bu durum karşısında son derece üzüldüğümüzü ve mağdur olduğumuzu belirtmek isterim. Biz bu ilin vatandaşı olarak siyasi partilere seslenmek istiyoruz. Başta iktidar partisi milletvekili sayın Ziver Özdemir, diğer siyasi partiler sivil toplum kuruluşlarının bu konuya el atmaları ve çözüme kavuşturulmasını talep ediyoruz. İlimiz ve ilçeleri başta tarihi ilçemiz Hasankeyf olmak üzere bu uçak seferlerin azalması büyük bir darbe vurmuştur. Ne olursunuz bu konuya bir şekilde herkesin eğilmesini ve sorunun çözülmesini seferlerin artması mutlaka çözülmelidir. Şayet bu sorun böyle devam ederse halkımıza ve ilimize bir ceza olarak hafızalarda kalacaktır.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=