Lütfen bekleyin..



Soraçan 43 yaşında

15 Nisan 2019, 12:40 - Okunma: 1246

1974 yılından bu yana Batman'da giyim, gıda, ev eşyası, ve bir çok ürün satışı faaliyetleri gerçekleştiren Soraçan Mağazaları 43. yıldönümü nedeniyle Kutlama programı düzenledi.Yıldönümü nedeniyle Kurban kesilerek dualar okundu. Ayrıca Programda 43. yıl nedeniyle hazırlanan yaş pasta Yönetim Kurulu üyesi Esat Açan ve mağaza yöneticileri tarafından yapıldı.

Soraçan Mağazaları Yönetim Kurulu Üyesi Esat Açan açıklamasında “Soraçan mağazaları olarak Batman’da 4 , Mardin’de 3 şube ve tüm Türkiye’de Duck markası ile plastik grubunda 192 ürün üretimi yapıp halkımıza hizmet vermekteyiz. Soraçan Mağazaları Yönetim Kurulu üyelerinden Mehmet Latif Açan ise Açıklamaların da ise; Açılış yıldönümü münasebetiyle gıdadan giyime binlerce üründe bir Ay boyunca indirim olacağını, Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli halkımıza teşekkür ettiklerini ve İlk günkü aşkla Batman için çalışmaya Batman için üretmeye devam etmekten gurur duyduklarını dile getirdi.
BATMAN 4, MARDİN’DE 3 ŞUBE
Batman’a modern yaşam merkezi için çalışan Soracan Mağazaları Gültepe Mevkiinde Soryapı markası 5 bloktan oluşan bir yaşam merkezi inşa etmekteyiz. Soraçan mağazaları 1974‘ten bu yana Batman halkına hizmette sınırı ortadan kaldırmak için çalışmakta ve bu çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. 1974’ten bu yana batman halkının bize göstermiş olduğu ilgiden ve sevgiden dolayı şükranlarımızı sunarız.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=