Lütfen bekleyin..



Elektrik Panosu 2’nci Kez Kundaklandı

09 Nisan 2019, 17:15 - Okunma: 778

Batman’ın Pazaryeri Mahallesinde bulunan ve 300 abonenin enerji ihtiyacını gideren elektrik trafosu, 1.5 aylık süre içerisinde 2’nci kez kundaklandı. Kim veya kimler tarafından ne amaçla gerçekleştirildiği anlaşılamayan kundaklama sonucu kabin köşk içerisindeki trafo yanarak kullanılamaz hale gelirken, mağdur olan mahalleli bu duruma tepki gösterdi.

“PANO KUNDAKLANDI, VATANDAŞ MAĞDUR OLDU”
Sorumluluk bölgesinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile EPDK yönetmeliklerine uygun yatırımlarını sürdüren Dicle Elektrik, halkın daha kaliteli ve kesintisiz enerji alabilmesi için 8 milyon 117 bin liralık Pazaryeri Mahallesindeki enerji şebekesini yeniledi. 
1.5 ay öncede kundaklanan Pazaryeri Mahallesi 2.722 sokakta bulunan aynı trafo dün gece bir kez daha kundaklandı. Saat 21:20 sıralarında trafonun bulunduğu yere gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler, köşk kabinin çevresine ve içerisine yanıcı madde dökülerek ateşe verdi. Trafonun alev alev yanmaya başlaması üzerine olayı haber alan Dicle Elektrik ekipleri güvenlik amacıyla mahallenin elektriğini kestiler. Bu arada itfaiye ekipleri de yangını kısa sürede söndürdü. Ancak 300 aboneye enerji sağlayan elektrik trafosu tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=