Lütfen bekleyin..



Balpınar’da Geylani Başkanlık görevini devraldı

08 Nisan 2019, 17:15 - Okunma: 1850

1 dönem aradan sonra Balpınar Belediye Başkanlığı görevini kazanan Akpartili Başkan Hüseyin Geylani dün mazbatasını aldıktan sonra başkanlık görevini de eski Başkan’dan devr aldı. Öğle saatlerinde beraberinde Akparti İl Başkanı Akif Gür, Merkez İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, İl genel ve Belediye meclis üyeleriyle Adliyeye giden Başkan Hüseyin Geylani mazbatasını Merkez İlçe seçim kurulu

Başkanından aldı. Akparti İl Başkanı Gür mazbatalarını alan Başkan Geylani, Belediye ve il Genel meclisi üyelerini tebrik etti. 


1 MİLYON 770 BİN BORÇLA DEVR ALDI
Daha sonra partililerle birlikte Balpınar Belediyesine geçen Hüseyin Geylani Başkanlık görevini seçimi kaybeden HDP’li Ejder Sarıgöl’den devr aldı. Balpınar Belediyesini yeni Başkan Hüseyin Geylani’ye 1 milyon 770 TL borçla devr eden eski Başkan Ejder Sarıgöl Geylani’yi tebrik ederek görevi kendisine devr etti. Sarıgöl Belediye borçlarını kalem kalem açıkladı. Daha sonra karşılıklı olarak imzalar atılarak Yeni Başkan Hüseyin Geylani resmen Başkanlık görevini devr aldı. 


“BALPINAR’A HİZMET SEVDAMIZ BİTMEZ”
Başkan Hüseyin Geylani yaptığı konuşmasında “Mazbatamızı aldık. Hizmet için devam ediyoruz. Geri kalan eksiklerimizi tamamlamaya geldik. 1 milyon 770 milyon borçla devr aldık belediyeyi, inşallah bundan sonra çalışmalarımıza devam edeceğiz. Balpınar Belediyesinde 3. dönemdir göreve geliyorum. Benin destekleyen desteklemeyen tüm Balpınar halkına teşekkür ediyorum.  Bundan önceki çok güzel hizmetlerim ortada. Bütün Balpınar halkı ve Batman kamuoyu Balpınar’da geçmiş dönemde yaptığım hizmetleri gördü ve duydu. Balpınar’ı köy statüsünden alıp 5 ay gibi kısa bir sürede Beldeye dönüştürdük. Çok güzel hizmetler yaptık. Bir dönem aradan sonra yeninden göreve geldik. Bundan sonra geri kalan hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Bu dönemde 3 köy tekrar beldeye bağlandı. Elimizden gelinceye kadar bu köylerimize de gereken hizmeti götüreceğiz. Diğer köyleride Balpınar’a dönüştüreceğiz. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu mutlu günde beni yalnız bırakmayan Başta İl Başkanımız Akif gür olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=