Lütfen bekleyin..



‘Tüm projelerin takipçisi olacağız’

07 Nisan 2019, 15:39 - Okunma: 677

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür, Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin, teşekkür mesajı yayınlandı. Seçim sonuçlarının memlekete ve millete hayırlar getirmesini dileyen Gür, Özdemir ve Güneştekin, yayımladıkları mesajda şu görüşlere yer verdiler

: “Geçen seçime göre il genelinde oylarımızı arttırdığımız da bir gerçektir. Önemle belirtiriz ki 5 ilçemizden 3’ünü kazandık. 1 ilçemizi de çok az oy farkıyla kıl payı kaybettik. Kılpayı kaybettiğimiz ilçede il genel meclisi ve belediye meclis üyeliklerinde de milletimiz, ekseriyeti partimize vermiştir. Bunun yanında 5 beldemizin 2’sini de kazandık. 
‘TÜM PROJELERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ’
Batmanımızı, layık olduğu hizmet ve Gönül Belediyeciliği, Ak Belediyecilik ile eninde sonunda buluşturma gayreti ve azminde olmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde siyasi parti gözetmeksizin memleketimize ve milletimize hizmet yolunda halkımıza vaat edilen memleket yararına olan tüm projelerin takipçisi olacağımızı da belirtmek isteriz. Seçim süresince büyük bir emekle, gece-gündüz durmadan çalışan ev ev, kapı kapı dolaşan Partimizin her kademesinde çalışan il yönetimine, büyük bir fedakârlık örneği gösteren kadın ve gençlik kollarımıza, ilçe yönetimlerine, belde, mahalle ve köy sorumlularımıza, Milletvekilimize, Belediye Başkan ve adaylarımıza, gönüllü olarak çalışan aziz gönüldaşlarımıza en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=