Lütfen bekleyin..



Eş Başkanlardan Baroya ziyaret

07 Nisan 2019, 15:38 - Okunma: 708

31 Mart tarihinde yapılan Mahalli idareler seçiminde Batman Belediye Başkanlığını %66’lık bir oyla kazanan HDP’li Belediye eş başkan adayları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz 5 Nisan Dünya Avukatlar Günü vesilesiyle Batman Baro Başkanı Abdulhamit Çakan ve Özgür Hukukçular Derneğini ziyaret ettiler.

Belediye eş Başkanları Demir ve Korkmaz Avukatların gününü kutladılar. Batman Belediye Eşbaşkanları Dr. Demir ve Korkmaz 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla yayınladıkları mesajda hukukun üstünlüğüne dikkat çekerek “Tutuklu bulunan HDP’nin bir önceki Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın gününü ve Diyarbakır’ın Sur ilçesinde öldürülen Baro eski Başkanı Av. Tahir Elçi’yi saygı ile anıyoruz” dediler.
DEMİR VE KORKMAZ MAZBATAYI BEKLİYOR
31 Mart tarihinde Batman merkezde %66 oyla Batman Belediye Başkanlığına seçilen HDP’li Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’a bu hafta içinde mazbatalarının verilmesi bekleniyor. Bazı sandıklarla ilgili yapılan itirazlar nedeniyle geçen hafta eş Başkanlar Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’a verilmeyen Mazbatanın bu hafta içinde YSK tarafından verilmesi bekleniyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=