Lütfen bekleyin..



Batman’a örnek eğitim kurumları kazandırdı

04 Nisan 2019, 16:49 - Okunma: 1213

Batman’ın sevilen iş adamlarından mütahit Şirin Budak kente kazandırdığı örnek eğitim tesisleriyle adından sözettiriyor. Kamu İnşaatlarını zamanında tamamlayarak teslim eden Mütahit Şirin Budak yaptığı titiz çalışma ve projedeki başarısıyla takdir ediliyor.

Batman’da bugüne kadar 7 okul inşaatını başarıyla tamamlayan Mütahit Şirin Budak en son yılbaşında Gültepe mahallesine 24 derslikli Akşemseddin Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İprazag mahallesindeki 20 derslikli ortaokul inşaatını zamanında tamamlayarak milli Eğitime teslim etmişti. Türkiye’nin dört bir yanında okul inşaatlarını başarıyla gerçekleştiren Canozan İnşaat sahibi Şirin Budak İzmir’de 2 okul inşaatını devam ettiğini birinin kaba inşaatının tamamlandığını Karşıyaka Mahallesindeki İnşaatın ise başlama aşamasında olduğunu belirtti. 
Batman’da 7 okul, 1 Anaokulu ve 1 sağlık ocağı projesini başarıyla tamamlayan Mütaahit Şirin Budak yaptığı başarılı çalışmasıyla da kurumlardan övgü alıyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=