Lütfen bekleyin..



HDP’den teşekkür mesajı

03 Nisan 2019, 12:30 - Okunma: 781

HDP Milletvekili Feleknaz Uca, İl Eşbaşkanları Gülistan Erdinç, İkram İrgi, Belediye Eşbaşkanları Songül Korkmaz ve Dr. Mehmet Demir'in 31 Mart Belediye seçimleriyle ilgili Batman halkına teşekkür ettiler.HDP’den yapılan teşekkür mesajı şöyle

“Son 3 yıldır yürütülen yoğunlaştırılmış tecrit politikaları, anı anına gözaltı, tutuklama, 10 binlerce üye ve yöneticilerimizi zindanda çürütmesine; tüm politik çalışmalarımızı taciz edip, basın başta olmak üzere tüm ifade alanlarında bizi yok saymasına seçilmiş irade alanlarımızı atanmış kayyumlarla işgal etmesine tüm çalışma alanlarımızı terörize edip her alanda propagandasını yapmasına, yani bir bütün siyasi partiler tarihinde benzeri 'olmayan devletin' hükümetin tüm imkan ve olanaklarıyla partimiz üzerinde uyguladığı baskıya rağmen, halkımız HDP'nin halk partisi olduğunu tüm dünyaya ispat etmiş ve özellikle Batman'da tarihi bir oy farkını açığa çıkarmıştır. 
‘HALK, HDP’NİN HALK PARTİSİ OLDUĞUNU KANITLADI’
Halkımızın bu onurlu ve anlamlı direnişi bizim için büyük bir moral coşku ve talimat niteliği taşımaktadır. Halkımızın 31 Mart'ta açığa çıkardığı duruş mutlaka kazanacağımızın göstergesidir. bizler de HDP olarak bu kadim coğrafya ve halkın bileşeni olarak halkımızın bu anlamlı direnişini bize gösterdiği teveccühü kutluyor, yaratmış olduğu değerlerin savunucusu olacağımızı belirtiyor ve tüm parti yapılarımızla teşekkür ediyoruz. Kazanan halklarımız bizler ve özgürlük olacaktır.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=