Lütfen bekleyin..



Dr. Demir ve Korkmaz tebrikleri kabul etti

01 Nisan 2019, 17:15 - Okunma: 898

HDP Batman Belediye eşbaşkanları Mehmet Demir ile Songül Korkmaz gün boyunca il başkanlığı binasında tebrikleri kabul etti. Başkanlara HDP Milletvekili Necdet İpekyüz ve eski Başkan Sabri Özdemir’de eşlik etti. HDP’ye yoğun ziyaretçi trafiği olduğu görüldü.

Pazar gecesi %65.9'la Belediye başkanlığını kazanan Mehmet Demir ve Songül Korkmaz parti önünde toplanan coşkulu partililere seslenerek halkın tekrar belediyesinin geri aldığını belirttiler. HDP'nin başarısının halkın başarısı olduğunu ifade eden Korkmaz, "Belediyemiz yeniden halkın oldu. Biz de bu halkın olanı halka sunmak için artık çalışacağız" dedi. 


'ŞİMDİ SIRA HİZMETTE'
Korkmaz'ın ardından ise Demir kitleye seslendi. Demir, "Biz bu halka bir söz verdik. Batman'da rekor kıracağız. Şimdi sırada halka hizmet etme rekoru vardır. Size yine bir söz veriyorum. Bu halka hizmet için elimizden geleni yapacağız" dedi. Belediyenin halkın olduğunu ifade ederek sözlerini sürdüren Demir, "Bu belediye bizimdir. Şimdi belediyemizi almaya gidiyoruz" diyerek sözlerine son verdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=