Lütfen bekleyin..



“Köy görünümünden, Şehir görünümüne”

28 Mart 2019, 18:37 - Okunma: 916

5 yıldır Kozluk’ta Belediye Başkanlığı yapan ve Akparti Belediye başkan adayı Veysi Işık 31 mart seçimleri öncesinde hemşehrilerine öenmli mesajlar vererek yatırım ve projelerin devamı ve ilçenin kalkınması için destek istedi. İlçede yeni ışıklandırılan ve komple yenilenen Ova Caddesi şehir caddelerini aratmadı. Kozluk’a ayrı bir hava verdi.

KOZLUK’A DOĞALGAZ MÜJDESİ
Kozluk’un 1938 yılından bu yana böylesine hizmet görmediğini açıklayan Başkan Veysi Işık İlçeyi altyapısı, Yolları, Parkları, kaldırımları ve yollarıyla modern bir ilçeye dönüştürdüklerini ve 2020 yılında da Kozluk’un Doğalgaza kavuşacağı müjdesini verdi. 
Gazetemize özel açıklamada bulunan Akparti adayı Veysi Işık “ Beş yıldır Kozluk’ta yaptığımız çok güzel yatırımlar ve projelerimiz var. 2014’te vatandaşlara verdiğimiz tüm vaatlerimizi yerine getirdik. ve önümüzde Pazar günü yerel seçim var. 1 aydır halkımızın içindeyiz, yanındayız. Ev ev sokak sokak esnafımızı, halkımızı gezdik, Yaptığımız çalışmalarla Kozluk’ta büyük bir gelişme sağlandı. Bu seçimde de vatandaşlara bir çok projeyi vaat ettim. Çalışmalarımız da eksik kalan yerleri tamamlayacağız. Kozluk’u köyden kurtarıp büyük bir ilçe haline getirdik. Büyük yatırımlar ve hizmetler gerçekleşti. İlçedeki huzurun, yatırımın ve projelerin devamı için Kozluktaki vatandaşlarımız inşallah tercihlerini hizmetten yana kullanacaklarıdır. 
En büyük projemizde doğalgazdır. Kozluk’ta yeni binalar ve modern yatırımlar olunca doğalgaz ihtiyacıda ortaya çıktı. Bununla ilgili de girişimlerimizi 1 yıldır sürdürüyoruz. Allahın izniyle yeni dönemde Kozluk’a doğalgaz projesini kazandıracağız. Beşiri İkiköprüden direkt Kozluk’a Doğalgaz hattı ulaştırılacak. Programa alındı 2019 yılı sonunda ihalesi yapılacak. Şehir içi doğalgaz dağıtım ihalesi de 2020’de yapılacak. Kozluk’lu kardeşlerime hayırlı olsun.” Dedi. 
Kozluk Belediye Başkan adayı Veysi Işık’ın projeleri arasında Yukardaki çarşı merkezinin cephe giydirmesi, eski karakol binasının olduğu alana Gençlik merkezi kurulması, İlçeye Gençlik merkezi kazandırılması ve Üçyol’a semt pazarı kazandırılması gibi projeler yer alıyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=