Lütfen bekleyin..



“Sason’da aşiretlerin ve halkın desteği bizimle”

28 Mart 2019, 18:36 - Okunma: 976

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar Pazar günü yapılacak seçim öncesinde açıklamalarda bulunarak başta aşiretler olmak üzere halktan büyük destek aldıklarını söyledi.

SASON’DA HEYECAN DORUKTA

Sason’da 106 sandıkta 19 bin 532 seçmenin oy kullanacağını belirten CHP belediye Başkan adayı Cuma Uçar açıklamasında “ seçim için Son 2 günümüz kaldı. Vatandaşın yüzde yüzü kararını vermiştir. Bu seçimde biz çok iddialıyız. Sason’da yüzde 65-70’lere yakın bir destek bekliyoruz. Aşiretlerin halkın desteği bizimle birlikte. Halkın bize güveni çoktur. Şimdiye kadar 5 yıl içerisinde vermiş olduğumuz vaatlerimizin yüzde 80’nini yerine getirdik. Bu süreçte de yapamayacağımız hiçbir vaatte bulunmuyoruz. Verdiğimiz vaatlerde halkın ve kamuoyunun yararınadır. Bir çok projelerimiz var. Pazar günü ülke genelindeki bütün siyasi partilere aday arkadaşlara başarılar diliyoruz. Siyaset gönül işidir. Herkesi sağduyuya davet ediyorum. Sasonlulara diyorum ki büyük bir fırsat var önümüzde bu fırsatı da kaçırmayalım” dedi.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=