Lütfen bekleyin..



“Batman’da kalıcı ve sürdürülebilir istihdam hedefimizdir”

26 Mart 2019, 17:00 - Okunma: 737

Bir dizi inceleme açılış ve temaslarda bulunmak üzere dün Batman'a gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Batman Valiliğine yaptığı ziyaretin ardından Akparti seçim lokalini ve daha sonra Belediye çalışmalarını inceledi.

Batman’da Organize sanayi ziyaretinin yanı sıra esnaf ziyaretide yapan Bakan Selçuk İşkur aracılığıyla Batman’da 30 bin kişiyi işe yerleştirdiklerini açıkladı. 
Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'u, Vali Hulusi Şahin, Milletvekili Ziver Özdemir, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Akparti Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin ve kamu kurum müdürleri karşıladı.


“BATMAN AK VE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE KAVUŞACAK”
Bakan Selçuk ziyaretlerde yaptığı konuşmasında " Batman’da İŞKUR aracılığıyla 30 bine yakın vatandaşımızı işe yerleştirdik. İstiyoruz ki kalıcı ve sürdürülebilir bir istihdam sağlayalım. İşverenleri de destekledik. İşverene bugüne kadar görülmemiş bir teşvik paketi sunduk. Ekonomide, ticarette, sosyal politikalarda, tarımda, turizmde bu coğrafyanın sahip olduğu tüm potansiyeli harekete geçirebilecek, tüm alanlarda Türkiye'yi daha iyi seviyeye çıkarabilecek durumdayız. Bundan Batman'ın da istifade etmesini istiyoruz. Batman'da da 31 Mart akşamı inşallah Belediye Başkan Adayımız Murat Güneştekin bilgi ve tecrübeleriyle Batmanlı kardeşlerimizin hizmetinde olacak. Sefer bizden, zafer Allah'tan diyoruz. Burası da ak ve gönül belediyeciliğine kavuşacak inşallah." Dedi. 
Batman’da Belediyenin 3. etap çalışmalarını da inceleyen Bakan Selçuk Başkan Vekili Aksoy’uda yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=