Lütfen bekleyin..



MHP'li Bektaş;“Ankara’da ne varsa Batman’da da olmalı”

26 Mart 2019, 16:59 - Okunma: 1069

MHP’nin Güneyduğudaki tek Başkan adayı olan Batman Belediye Başkanı adayı Hayrettin Bektaş seçim öncesi gazetemize önemli açıklama yaptı. Batman’ın bölgede önemli şehirlerden biri olduğunu belirten Başkan adayı Bektaş bir sonraki seçimlere Batmanın büyükşehir statüsünde gireceğini söyledi.

“BATMAN BİR SONRAKİ SEÇİM BÜYÜKŞEHİR OLUR”

 

Başkan adayı Bektaş MHP olarak Batman’ın büyükşehir olması için ellerinden gelen bütün çabayı sarfedeceklerini söyledi. 
17 yıldır Bölgede yaşayan ve 1.5 yıldır Batman’da ikamet eden iş adamı Bektaş Batman’ı ve halkını çok sevdiğini belirterek Batman halkının çok misafirperver, mütevazi ve güleryüzlü olduğunu söyledi. 
Başkan adayı Hayrettin Bektaş açıklamasında “ Batman Diyarbakır’dan sonra bölgenin en büyük ilidir. Bir daha ki seçime Batman büyükşehir olarak girecektir. Bunu bir yere not edim. Şu an nüfus 600 bini buldu. Burası büyükşehir olduğu zaman çok çok farklı olacaktır. MHP olarak bunun için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Batman benim gözümde zaten büyükşehirdir. Diğer şehirlere göre daha kültürlü ve kendini yeniliğe açık bir şehirdir. Batman halkı en güzel hizmetleri hak ediyor. Allah nasip ederse Ankara büyük şehirden aldığım bilgileri ve projeleri burada hayata geçirmek istiyorum. Ankara’da ne varsa Batmanda da olmalı. Alt geçitler üst geçitler, devasa parklar hayal değil. Bunları yapmak lazım. Kentimize kazandırmak gerekiyor. Bunları yaptıktan sonra burayı Büyükşehire hazırlamak lazım. Burada insanların mutlu olması çok kolay. Bunun olması içinde adil yönetim sergileyeceğiz. Belediyecilik bu işin en basit tarafı. İnsanların yolunu yaparsın, temizliğini altyapısını yaparsın. Bunları yaptıktan sonra gerisi gelir zaten.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=