Lütfen bekleyin..



Hak İş istişare toplantısı yapıldı

26 Mart 2019, 16:51 - Okunma: 646

Hak İş Sendikası Konfederasyonu Batman İl Başkanlığı aylık istişare toplantısı, konfederasyona bağlı sendikalar, sendikaların il başkanları, temsilci, komiteler ve konfederasyon üyelerinin katılımıyla İl Başkanı Bünyamin Söğüt başkanlığında toplandı.

Toplantıya proje tanıtımı için Ak Parti Batman Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin, İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu, Sağlık Sen Sendika Şube Başkan Yardımcısı Muharrem Tural da katıldı. Toplantıda konuşan Bünyamin Söğüt, “Ak parti belediye başkan adayına işçilerimizin taleplerini beklenti ve kadro alamayan işçiler ile kadro alan işçilerin mevcut sorunları, enflasyon farkının işçilere ödenmesi, işçilerin çalışma ve ücret koşullarının insani standartlara getirilmesi ile ilgili taleplerimizi dile getirdik. Talep, beklenti, sorun ve çözümüne dair hazırlanan rapor Ak Parti Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin’e sunuldu
Taleplerimizi dikkate alan ve toplantımıza katılım gösteren herkese teşekkür eder işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=