Lütfen bekleyin..



Hafsat Nineden Dicle Elektrik’e Teşekkür

26 Mart 2019, 12:09 - Okunma: 706

Dağıtım bölgesinde yer alan 6 ilde de Müşteri Memnuniyeti Merkezi açan Dicle Elektrik, ilçelerdeki şubelerinde de müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor. Batman’ın Gercüş ilçesinde abonelik işlemleri için Dicle Elektrik İlçe Şefliğine gelen 86 yaşındaki Hafsat Nine, gördüğü ilgi karşısında duygulanarak şirket çalışanlarına teşekkür etti.


İlçe merkezine 5 kilometre mesafede bulunan Gürbüz Köyünde tek başına yaşayan 86 yaşındaki Hafsat Turan, abonelik işlemleri nedeniyle Dicle Elektrik Dağıtım Gercüş Şefliğine geldi. Çocukları şehir dışında olduğu için köylülerin yardımıyla şirkete gelen Turan’ın işlemleri kısa süre içerisinde tamamlandı. Geldiği araçtan dahi inmeden işlemleri tamamlanan yaşlı kadın, daha sonra Dicle Elektrik Dağıtım’a ait bir araçla köyüne kadar götürüldü ve evine bırakıldı. Hafsat Turan, kendisine gösterilen bu ilgi nedeniyle çok duygulandığını belirterek şirket çalışanlarına teşekkür etti.

İnsani Görev

Dicle Elektrik Dağıtım Gercüş ilçe şefi Gökhan Tan, öncelikli hedeflerinin müşteri memnuniyeti olduğunu belirterek, yaşlı kadını da hem müşteri memnuniyeti, hem de insani bir görev olduğu için işlemlerini tamamladıktan sonra evine kadar bıraktıklarını söyledi. Tan, yaşlı, hasta ve yardıma ihtiyaç duyan tüm müşterilerine karşı aynı duyarlılığı sergilediklerinin altını çizdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=