Lütfen bekleyin..



Ekmen yağmura rağmen seçim turundaydı

26 Mart 2019, 12:08 - Okunma: 936

Yurtsever Demokrat İttifak'ın Batman Bağımsız Belediye Başkan Adayı M. Feyyaz Ekmen, bugün de yağmur dinlemedi. Ekmen, beraberindeki heyetle Tekstil işçilerini ve sanayi esnafını ziyaret etti,Gülistan caddesinde bildiri dağıttı ,akşamda onlarca kıraathaneyi gezerek birebir diyalog içinde oldu ve bildirilerini dağıttı.

Bugün (25.03.2019) Yurtsever Demokrat İttifak'ın Bağımsız Batman Belediye Başkan Adayı Mehmet Feyyaz Ekmen Tekstil atölyelerini ve sanayi esnafını ziyaret etti.
PAK Genel Başkan Yardımcısı Kasım Ergün ve PAK Batman İl Başkanı Aziz Özdemir ile Yurtsever Demokrat İttifak'ın Seçim Komisyonu da Ekmen'le beraberdi.
Tekstil atölyesindeki işçilerle birebir, yüzyüze temas kuran Ekmen, işçilere projelerinden bahsetti ve İttifak'ın yerel yönetim anlayışı hakkında bilgi verdi..
Yağışlı havaya rağmen çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ekmen, sanayi esnafını da ziyaret etti ve kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.
Ardından Gülistan Caddesinde seçim komisyonu ile birlikte bildiri dağıttı.Akşam da onlarca kıraathaneyî gezerek orada olanlarla birebir diyalog içinde oldu .

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=