Lütfen bekleyin..



GAP Mahallesine Genç Muhtar Adayı

24 Mart 2019, 12:38 - Okunma: 1420

31 Martta yapılacak olan yerel yönetim ve muhtarlık seçimleri öncesinde heyecan dorukta. Batman’ın en köklü mahallesi olan GAP mahallesinde muhtarlığa talip olan Hasan Gezici açtığı seçim bürosuyla dört koldan çalışmalarını yürütüyor. GAP’ın eski Muhtarı Sabri Gezici’nin yeğeni olan Hasan Gezici Büyük bir yoğunluk tempoyla 31 mart seçimlerine hazırlanıyor

. Muhtar adayı Hasan Gezici gazetemize yaptığı açıklamada “Mahallemizde birlik ve beraberlik içinde dayanışma ve yardımlaşmayı sağlayacağız. Tüm sorunlarımız taleplerimiz istek ve kararlar için mahalle büyüklerimizle istişare edeceğiz.  İlk hedefim mahallemize taziye evi kazandırmaktır. Batman’ın en büyük mahallesinde maalesef taziye evi yok. Yeşil alan sıkıntısı var. Mahallede yapılan Uyuşturucuya karşı elimden geleni yapacağım.  Gap mahallesinde uyuşturucu kullanımını bitirmek için seferberlik başlatacağız. Dar gelirli aileleri tespit edip elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. 40 yıldır Batmanlıyım. Bu mahallede doğdum. Batman’a hizmet için varım.” Dedi. 
GAP mahallesi eski Muhtarı, eski Belediye encümeni, mahallenin temelini atan ve dernek başkanlığı görevinde de bulunan Sabri Gezici’nin yeğeni olan Hasan Gezici mahalle sakinlerinden destek istedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ferdi akar
2012 gün önce
Basarilar dilerim gap icin en dogru secim budur. Hem tecrubeli hem dinamik ve guclu aile yapisiyla bu sorunlarin ustesinden gelecegine inancimiz tamdir.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=