Lütfen bekleyin..



Güneştekin Otizmli bireyler bildirisine imza attı

24 Mart 2019, 12:45 - Okunma: 1272

Akparti Batman Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin beraberinde kalabalık bir toplulukla birlikte Batman Mavi Kalemler Otistik bireyler derneği Başkanı İş adamı Ekrem Tüzün’ü ziyaret etti. Dernek binasında gerçekleşen ziyarette Güneştekin Mavi Kalemler derneği tarafından başkan adayları için hazırlanan “Otizm dostu kentler için söz istiyoruz” bildirisine imza attı.

 Ziyarette İş adamı Salih Güneştekin, Medeni Tüzün ve diğer partililerde yer aldı. Derneğin bildirisine imza atan Başkan adayı Murat Güneştekin bu konuda üzerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduklarını belirtti.   


Batman’ın sevilen sanayicilerinden iş adamı Başkan Ekrem Tüzün açıklamasında bugün ülkemizde 1 milyonu aşkın otizmli bireyin yaşadığı tahmin edilmektedir. Anne Baba ve kardeşleriyle bakıldığında otizm yaklaşık 4 milyon insanımızı etkilemektedir. Şehirlerimizde günlük hayatımızda hepimizin yaşadığı bilenen zorluklara ek olarak otizmli bireyler ve aileleri farklı bazı diğer sorunlarla mücadele etmek zorunda kalmaktadır. Bizler sağlık hizmetlerinden alışveriş mekanlarına berberlerden müzelere tatil mekanlarından parklara, spor olanaklarına kadar kentin tüm unsurlarının otizm dostu olmasını bekliyoruz ve bunun için yerel yönetimlerimize talip olan adaylarımızdan söz istiyoruz. Bu konuda desteklerinden dolayı sayın Başkan adayı Murat Güneştekin’e teşekkür ederim.” Diye konuştu.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=