Lütfen bekleyin..



İyi parti’li Bilgin; “uyuşturucuya savaş açacağım”

24 Mart 2019, 12:15 - Okunma: 754

Batman’da uyuşturucu ile verdiği amansız mücadelesiyle bilinen Mehmet Bilgin, İYİ Parti Batman İl Genel Meclis üyesi adayı oldu. ‘Uyuşturucu tüm kötülüklerin anasıdır’ diyen İYİ Parti Batman İl Genel Meclis Üyesi Adayı Mehmet Bilgin; “Çocuklarımızı ve gençlerimizi uyuşturucu batağından kurtarmak için gecemi gündüzüme katacağım.

Tüm Batman halkının bu konuda çalışmam için oy vererek vize vermelerini istiyorum. Uyuşturucuya verecek bir tek evladımız yoktur. Bunun önüne geçmek için aday oldum.” diye konuştu.
“OKUL ÇEVRELERİ UYUŞTURUCU MERKEZİ GİBİ”
Özellikle okulların çevrelerinde, uyuşturucu ticareti ve kullanımının yaygın olduğunu belirten İYİ Parti Batman İl Genel Meclis Üyesi Adayı Mehmet Bilgin, çoğu zaman mücadelesinden dolayı tehditler bile aldığını söyledi. Bilgin yaptığı açıklamada; “Değerli Batmanlı hemşerilerim, evlatlarımıza sahip çıkalım. Onları Sokağa atmayalım ve topluma yararlı bir birey olarak yetişmelerini sağlayalım. Çocuklarımız henüz 5. Sınıf’ta ettiği küfür ve hakaretlerin haddi hesabı yok. Sigara ilkokul öğrencilerine bile adeta normal olmaya başlamış.  Bu çocuklarımızın ileride hali ne olacak hiç düşündünüz mü? Çocuklarımızın arkadaş çevresini tanımadan ve etmeden herkesle görüşmesine izin vermeyin. Gençler uyuşturucu yüzünden hayatlarından oluyor. Batman’da hayatımın son demine kadar bununla mücadele edeceğim. Aynı duyarlılığı herkesten bekliyorum.” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=