Lütfen bekleyin..



MÜSİAD Girişimcilik Eğitimi verdi

20 Mart 2019, 17:52 - Okunma: 926

MÜSİAD, 120 Girişimciye verdiği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinde başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.Kursiyerlere sertifikalarını MÜSİAD Batman başkanı Aladdin İraz, Kurucu Başkan Suad Özdemir ve Yönetim kurulu Üyeleri takdim etti. 120 Girişimci adayı ilgili konularda eğitimler aldı.

Dört farklı bölümden oluşan eğitimde; girişimcilik kavramı, işletme kavramı ve işletme fonksiyonları, iş planı kavramı ve öğelerine yönelik konular ile iş modeli ve iş planına yönelik atölye çalışmaları kavramları kursiyerlere aktarıldı.

MÜSİAD Batman başkanı Aladdin İraz; MÜSİAD Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı kapsamında 120 kursiyer, KOSGEB onaylı girişimcilik sertifikalarını almaya hak kazandı. Eğitimi başarı ile tamamlayan girişimciler KOSGEB desteklerinden faydalanarak kendi ticari işletmelerini kurabilecekler. Eğitime katılan Kursiyerlerin çoğunluğunu bayanlar oluşmaktadır.” dedi. Bu tür eğitimlerin Batman’ın girişim ruhuna yapacağı katkının önemine dikkat çeken İraz, önümüzdeki günlerde eğitim düzenlenmeye devam edeceklerini ifade etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=