Lütfen bekleyin..



Kozluk’ta Veysi Işık’a destek artıyor

20 Mart 2019, 17:38 - Okunma: 1833

Hür Dava partisi İlçe teşkilatı, partililer ve yoğun kalabalık ile beraber dün Kozluk belediye başkanı M Veysi Işık'ın seçim lokalini ziyaret ederek, destekleyeceklerini belirttiler. Akparti Belediye Başkan adayı Veysi Işık Hüdapar’ın verdiği desteğe çok teşekkür ederek şunları söyledi.

 “Tüm bölgede olduğu gibi Kozluk’tada ciddi bir kitleye ve oy potansiyeline sahip olan; Hüda par Kozluk teşkilatına ve Hüda- Par ailesine güçlü destekleri nedeniyle sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Destekleriyle gücümüze güç kattılar. Allah kendilerinden razı olsun.” Dedi. Öte yandan Kozluk’un en büyük aşiretlerinden Male İzro aşiretinden aynı zamanda Belediye Başkanlığına aday olan M Şakir NART ailesi ve sevenleri ile beraber yaptığı istişareler sonucunda başkan IŞIK'ı destekleme kararı aldılar. 


İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI ERSOY’DAN KOZLUK’A ZİYARET
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve çeşitli toplantılara katılmak üzere Diyarbakır'dan karayolu ile kozluk’a gelen İçişleri Bakan Yardımcı Mehmet Ersoy ilçeyi ziyaret etti. Belediye Başkanı M Veysi IŞIK, ilçe protokolü ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisi karşısında memnuniyetlerini dile getiren Ersoy; bölgemizdeki birlik ve beraberliğe dikkat çeken konuşmaları ile herkesin takdirini kazandı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=