Lütfen bekleyin..



Akparti Sason seçim lokaline coşkulu açılış

15 Mart 2019, 19:25 - Okunma: 1026

Akparti Sason İlçe seçim lokalii düzenlenen coşkulu törenle hizmete açıldı. İlçe merkezinde yapılan açılış törenine Akparti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Akparti Belediye başkan adayı Murat Güneştekin, İl Başkanı Akif Gür, Sason Belediye Başkan adayı Muzaffer Arslan ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Yoğun ilgi gören açılış töreninde Milletvekili Özdemir, İl Başkanı Gür ve Akparti Sason Belediye Başkan adayı Muzaffer Arslan birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmaların ardından lokal coşkulu kalabalık eşliğinde hizmete açıldı. 

Özdemir, açılışta yaptığı konuşmada, AK Parti olarak milletin hizmetinde olduklarını söyledi.

İlçedeki güven ortamının devam edeceğini ve Sason'un bölgenin yıldızı haline geleceğini belirten Özdemir, şöyle konuştu:

"Vatandaşlar Rize'de, Ordu'da ve Trabzon'da yaylaya çıkıyor ama bizim yaylaların hepsi boş. Niye boş? Çünkü birileri dağlarda çetelik yapıyor da ondan. İnşallah bu güven ortamı olduktan sonra bizim dağlarımız da yaylalarımız da piknik ve turizm alanına açılacak. Mereto'nun tepesine hep beraber çıkacağız. Mereto'yu bölgede Ağrı Dağı'ndan sonraki en tanınır bir dağ haline getirip orada insanların turizm amacıyla gelip gitmesine ve dağcılığın gelişmesi için hep birlikte çalışacağız."

AK Parti olarak Sason'a hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Özdemir, Sason halkının misafirperver olduğunu kaydetti.

Geçmişte masa başında bu milletin kaderiyle ilgili projeler yapıldığını ifade eden Özdemir. "Ama millet ne yaptı? Geldi şamarı yapıştırdı. CHP ilelebet bu memlekette muvaffak olamayacaktır. Çünkü bunlar millete üstten bakıyorlar. Bunlar halkın yaşadığı gibi yaşamıyorlar. Avrupa'ya gidip Türkiye'yi şikayet etmek için uğraşıyorlar ama Sasonlunun geçim derdini bilmiyorlar. Geliyor buraya diyor ki bilmem tütünü şöyle yapalım. Biz zaten Sason'da tütünün alternatifini oluşturduk. Sason'un bütün köylerine yollar yaptık." ifadelerini kullandı.

Ardından konuşma yapan AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür ise Kılıçdaroğlu’nun Sason’da yaptığı mitingi hatırlatarak ‘’Bir ana muhalefet partisinin başkanı burada bir miting yapıyor ve diyor ki ‘Sason’a cami yaptıracağım.’ Yahu bu millet geçmişte camileri nasıl ahıra çevirdiğinizi iyi biliyor. Kılıçdaroğlu ‘Türkiye’yi İzmir gibi yöneteceklerini söylüyor.’ İzmir’e giden bilir. Körfez’de burunlarımızı tıkayarak geziyoruz. Kokudan geçilmiyor. İzmir’i yönetecekleri gibi Türkiye’yi yöneteceklermiş. Maazallah istemiyoruz böyle bir yönetim. Bide diyor ki ‘CHP’li belediyelerde huzur var ötekileştirme yok. Sahip çıkma ve eşitlik var diyor.’ Yahu siz 28 Şubat’ta bu milleti ötekileştirmediniz mi? İnsanları dindarlığından ve Kürtlüğünden dolayı aşağılamadınız mı? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=