Lütfen bekleyin..



Özel Yaşam Hastanesi Tıp Bayramını kutladı

15 Mart 2019, 13:46 - Okunma: 1806

Özel Batman Yaşam Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğinde doktor ve aileleriyle bir araya geldi.Batman’ın önde gelen sağlık kuruluşu olan ve kentin en başarılı sağlık kurumları arasında yer alan Özel Batman Yaşam Hastanesinde geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Hastane sahibi Kurucusu merhum iş adamı Ahmet Dinç nedeniyle buruk bir kutlama yapıldı.

BURUK KUTLAMA


14 Mart Tıp Bayramı etkinliği çerçevesinde Özel Batman Yaşam Hastanesi hekimleri ve aileleri World Mar teras Cafe’de bir araya geldi. Hastane yönetim kurulu Başkanı Mehmet Dinç misafirlerle yakından ilgilenerek bugünkerini kutladı.
Sade bir yemekli programla kutlanan 14 Mart tıp bayramı etkinliğinde hastanede görev yapan hekimler ve aileleri programa katılarak dayanışma örneği gösterdiler. 
Hastane yönetimi ve hekimlerin bir arada bulunduğu etkinlikte konuşan Özel Batman Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Mehmet Dinç: “En kutsal mesleklerden biri olan, sağlığa hizmet eden tüm tıp camiasının ve bilhassa hastanemizde görev yapan tüm hekim ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tip Bayramını kutluyorum. Aslında müzikli eğlenceli, bir etkinlik yapmak isterdik, ancak 1 yıl önce aramızdan ayrılan değerli büyüğümüz hastanemizin kurucusu Ahmet Dinç’in acısını hale yüreğimizde hissediyoruz. Bir kez daha kendisine Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=