Lütfen bekleyin..



Özel Batman ve Zilan Hastanelerinden Müzikli Tıp Bayramı Kutlaması

15 Mart 2019, 13:44 - Okunma: 1556

Batman’da 2 kardeş sağlık kuruluşu olan Özel Zilan ve Özel Batman hastaneleri 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kutlama programı düzenledi. Hastane Müdürü Nesrin Dal’ın organizasyonuyla bir araya gelen sağlık çalışanları unutulmayacak bir gün yaşadılar.

MÜZİKLİ HALAYLI KUTLAMA


Otel Asko’da düzenlenen kutlama etkinliğine Özel Batman hastanesi ve Zilan Hastaneleri yöneticileri, Hastane Müdürü Nesrin Dal, Başhemşire Deniz Tuncel,  yönetim ekibi, Doktor ve eşleri, sağlık çalışanları, hemşireler ile personeller katıldı. Sağlık çalışanlarının ilgi gösterdiği Tıp Bayramı Kutlamasında Batmanın sevilen sanatçılarından Şemsettin Kapar sahne alarak davetlileri adeta coşturdu.
Bölgede ve Batman’da en çok Profesör ve Doçent barındıran Özel Zilan ve Batman hastanelerinin başarılı hekimlerinin bir araya geldiği programda Sağlık çalışanları hem stres attı hemde tıp bayramını kutladılar. Hastane Müdürü Nesrin Dal yaptığı açıklamada bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan başta yönetim ekibi, doktor ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Amacımız çalışanlarımızın motivasyonunu artırmak birlik ve beraberliği pekiştirmektir. Profesör ve doçentlerimiz diğer sağlık çalışanlarımızla bir araya geldiler. Güzel bir program oldu. Bu tür programlarımız devam edecek. Çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu artırmak için etkinliklerimiz devam edecek. Batman’da görev yapan Kamu ve özel hastane hekim ve çalışanlarımızın 14 Mart tıp Bayramını kutlarız.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=