Lütfen bekleyin..



Birlik Vakfı,Belediye Başkan Vekili’ni “Gençlerle Buluşturdu”

15 Mart 2019, 13:37 - Okunma: 966

Batman Birlik Vakfı, Milli Türk Talebe Birliği ve Genç Birlik, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’u, gençlerle buluşturdu.Batman Birlik Vakfı Ahmet Tevfik İleri Erkek Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştirilen etkinlik halk tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Özellikle gençlerin yoğunlukta olduğu program halk tarafından takdirle karşılandı.

TÜZÜN’DEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Saat 18.00’da yemek ikramıyla başlanan program Batman Birlik Vakfı Şube Başkanı Hamdullah Tüzün’ün teşekkür konuşmasıyla devam etti. Tüzün yaptığı konuşmasında: “ Bizleri teşrifleriyle onurlandıran, Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy Bey’e de özellikle sizlerin huzurunda teşekkür dileklerimi iletmek istiyorum. Şehrimizin medeniyetlerin ihyasında örnek oluşturabilmek için gerek alt yapı hizmetleri ile gerek üst yapı hizmetleri ile gerekse de tarihe ve geçmişe sahip çıkan bir şehir haline getirmek için gece gündüz demeden yaptıkları çalışmaları takdir ve tebrik ediyoruz.” diye konuştu.

“GENÇLERİ GÖRÜNCE ŞEVKLENİYORUM”

Birlik Vakfı Şube Başkanı Hamdullah Tüzün’ün teşekkür konuşmasının ardından sözü alan Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy: “Öncelikle bu güzel etkinliği düzenledikleri için Birlik Vakfı’na, MTTB’ye Ve Genç Birlik’e çok teşekkür ediyorum. Gençler her zaman beni heyecanlandırmıştır. Karşımda da böyle güzel bir gençliği görünce daha fazla şevkleniyorum. İnanıyorum ki bu gençlik Batman’ımızı ve Türkiye’mizi hak ettiği noktaya ulaştıracaktır. Çünkü iki buçuk yıllık görev sürecimde hem Batman’da hem de bölgede yetişen gençliğin zeki ve dinamik bir gençlik olduğunu gördüm.” diye konuştu.

“AKSOY” GENÇLERİN SORULARINI CEVAPLADI

Ertuğ Şevket Aksoy konuşmasının ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak: “Bu sorular bizim için çok değerlidir. Çünkü sizin gibi gelip bize soru soramayan bir kesim bizi lekelemek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Bakın bizden önceki yönetim belediyemizi bir hayli borçlandırmıştı. Biz bu göreve tevdi edildiğimiz vakit bu borç orda duruyordu. Şimdi bazı çevreler kalkıp bize iftira ederek bu borcu bizim yaptığımızı öne sürüyorlar. Hâlbuki biz belediyemizi borçlandırmak bir yana, olan borcunu minimuma düşürmek için azami bir gayret sarf ettik ve eski yönetimin yapmış olduğu borcun hatırı sayılır bir kısmını ödedik. Bununla beraber üstüne Batman’ımıza yaptığımız hizmetler de ortadadır. Vatandaş ile buluştuğumuz zaman bizlere “18 yılda yapılmayan çalışmayı siz iki buçuk sene gibi kısa bir zaman zarfında yaptınız.” diyorlar. Kaldı ki belediyemizin gelir ve giderleri de ortadadır.” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=