Lütfen bekleyin..



Güneştekin'den Müslümanlara yönelik saldırıya kınama

15 Mart 2019, 13:28 - Okunma: 890

Yeni Zelanda’nın ChristChurch ilçesindeki iki camiye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırgan, acımasız saldırıyı sosyal medyada canlı yayınla paylaştı. Cuma namazı sırasında düzenlenen korkunç saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu belirtiliyor. Bu vahşete tepkiler çığ gibi büyürken, bir açıklama da AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin’den geldi.

Güneştekin: “Terörün her türlüsünü lanetliyorum. Yeni Zelanda'da camilerde ibadet eden Müslümanlara yapılan terör saldırısını şiddetle kınıyor, faillerini lanetliyorum. Bu vahim saldırıda hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. İslam dünyasına ve Yeni Zelanda halkına başsağlığı diliyorum.

Allah’ın mescidlerinde O’nun adının anılmasına engel olan ve onların harap olması için çalışandan daha zalim kim olabilir? Aslında bunların oralara ancak korka korka girmeleri gerekir. Böyleleri için dünyada rezillik var, âhirette de onlar için büyük azap vardır. Bakara Sûresi, 114”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=