Lütfen bekleyin..



Saadet Partisi seçim lokali açtı

11 Mart 2019, 18:11 - Okunma: 951

Saadet Partisi Batman İl teşkilatı önceki gün 2000 İş Merkezi altında seçim karargahı açtı. Açılışta Belediye Başkan adaylarını tanıtıldı. Açılışa Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, Batman Belediye Başkan adayı İlhami Işık, Beşiri Belediye Başkan adayı Sait Karabulut ve diğer Başkan adaylarıda katıldı.

Belediye Başkan Adayı İlhami Işık açılışta yaptığı konuşmada, “Benim aslında size söyleyebileceğim çok fazla şeyim yok. Çünkü kendiniz yaşıyorsunuz, görüyorsunuz ve duyuyorsunuz zaten. Ömrümün bu döneminde yaşadığım kadar bir korkuyu, bir endişeyi, bir kaygıyı, bir sessizliği, bir güvensizliği hiç yaşamadım. Bizim coğrafyamız çok acılar yaşadı ama hiçbir zaman bu dönem kadar birbirimize güvensizlik yaşamadık. Biz dostluğu bozmadık; hiç fitneye neden olmadık; biz yüreğimizle, gözümüzle insanlara olan inancımızı söylemekten, kardeşliği, dostluğu söylemekten başka hiçbir şey yapmadık. Siz bu ülkeye bir korku imparatorluğu inşa ettirdiniz. 31 Mart akşamı Saat 21.00’de  “ Edi bese” diyecekler, “ Edi bese Ak Parti” diyecekler” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=