Lütfen bekleyin..



“Cumhur İttifakı için Akparti’den daha fazla çalışıyoruz”

11 Mart 2019, 18:16 - Okunma: 987

MHP İl Başkanı Mehmet Açık beraberinde Belediye Başkan adayı Hayrettin Bektaş’la birlikte Mardin’de Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın’ında yer aldığı MHP İl binasının açılışına katılarak Cumhur ittifakına destek verdi. MHP İl Başkanı Mehmet Açık gazetemize yaptığı açıklamada “ Mardin’de İl binamızın açılışına katıldık.

Sayın Genel Başkan yardımcımız Semih Yalçın’la bir araya geldik. Cumhur ittifakına sadakat manasında teşkilatların daha fazla çalışması konusunda basın açıklamasına katıldık. Bizler MHP Batman İl teşkilatı olarak  cumhur ittifakını Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin talimatıyla kayıtsız şartsız destekliyoruz. Onun talimatı bizim için bir emirdir. Bölgede Cumhur ittifakının daha fazla güçlenmesi için Belki Akpartililerden daha çok çalışıyoruz, uğraşıyoruz. Gittiğimiz her yerde Cumhur ittifakına destek istiyoruz. MHP İl teşkilatı olarak sayın Belediye Başkan adayımız Hayrettin Bektaş’la birlikte bir karar aldık. Bu senede belediye seçimlerde olduğu gibi seçim lokal açmayacağız, bunun yerine gıda dağıtacağız. Bizler MHP olarak bir şans istiyoruz. Allah rızası için bir kerede MHP’yi denesinler. Her seçimde 3.4 bin oy alıyoruz. Ancak Batman’da belki 20 bin kişinin bize karşı talebi var. Çoğuna imkanlarımız ölçüsünde yardım ediyoruz. Onlara kucak açıyoruz, sahipleniyoruz. İş olsun, aş olsun farklı taleplerle karşılaşıyoruz. Bunu da saygıyla karşılıyoruz. Ama bu kez sandığa yansıtsınlar. Bize müracaat eden hiç kimsenin siyasi görüşüne, Irkına cinsine dinine, diline hiçbir ayrım yapmıyoruz, yapmayacağız da. Kapımız herkese açıktır.” Dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=