Lütfen bekleyin..



HASANKEYF’E İYİ ÇIKARMA

11 Mart 2019, 11:27 - Okunma: 2695

31 Mart yerel seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan ve tüm siyasi partiler gibi aktif çalışmalarını sürdürün İYİ Parti Belediye Başkan adayı Ramazan Toğuç ve beraberindeki heyet adeta Antik Kent Hasankeyf’e çıkarma yaptı.Hasankeyf Belediye Başkan adayı Ramazan Toğuç’a, İl Başkanı Kısmet Çelik, Belde ve bazı ilçe başkan adayları,

 İl Genel Meclisi, Belediye Meclis üyesi adayları ve İYİ Partililer katılım sağladı. Esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Parti Başkan adayı Toğuç, hedeflerinin seçimlerini kazanıp, Hasankeyf’i Türkiye ve Dünya ilçeleri arasında turizm cenneti yapmak olduğunu söyledi.

“DÜNYA’NIN TURİZM MERKEZİ OLACAĞIZ”

Başkan adayı Toğuç; “İYİ Parti olarak kendimizi ilçemize hizmet etmeye adadık. Artık belde, ilçe ve illeri geleceğin teminatı olan gençlerin yönetmesinin zamanı geldi. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Allah’ın izniyle 31 Mart yeril seçimlerini kazanırsak, Antik Kent ilçemizi Türkiye’nin yanı sıra Dünya’nın önde gelen turizm merkezleri arasında sokacağız. Yaptığı esnaf ve ev ziyaretlerinde, ilçeye yeni bir heyecan ve farklı bir atmosfer getirdiğimiz için mutluyuz. Bu bir demokrasi yarışıdır. Tüm ilçe sakinlerinden destek ve oy istiyorum. ”diye konuştu. Başkan Adayı Toğuç’un Hasankeyf için büyük bir şans olduğunu belirten İYİ Parti İl Başkanı Kısmet Çelik ise 31 Mart seçimlerinde belde, ilçe ve Batman merkezde genceler şans tanıdıklarını söyledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=