Lütfen bekleyin..



AK Parti Beşiri Seçim Lokali Açıldı

11 Mart 2019, 11:22 - Okunma: 661

Batman AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, beraberindeki partililerle geldiği Beşiri'de seçim lokali açılışına katıldı.Özdemir, yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetleri döneminde önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini belirtti."Bizler başkaları gibi insanları ideoloji ile sömürmüyoruz. Bizler ümmete, millete, şehrimize ve ilçemize hizmet etmek için varız.

Allah'a şükür 17 yılda AK Parti belediyeciliğiyle tanışan çoğu yer buna şahittir. Türkiye'de, biz de buna şahidiz." diyen Özdemir, seçimlere kısa bir süre kaldığını belirtti.

Özdemir, şunları kaydetti:"Teşkilat olarak Cumhurbaşkanımızdan başlayarak en alt birimimize kadar bu memlekete bu hizmeti yapmakla mükellefiz. Bu makamlara geldik diye sırtımızı millete dönemeyiz. Bu makamlarda halkımıza hizmet etmek için varız. Bu makamlar gelip, geçici. Baki kalan gök kubbede hoş seda bırakabilmek. Memlekette insanların hayır duasını alabiliyor muyuz, mesele bu. Bizim için hizmet her şeyden önce gelir. İstanbul'un herhangi bir ilçesinde olan hizmet neden Beşiri'de de olmasın? 2001'de bu kervan yola koyulduğunda Cumhurbaşkanımız, 'Bölgeler arası kalkınmışlık farkını ortadan kaldıracağız.' dedi. Etnik kimlikle siyaset yapmayacağız, dinsel ayrımcılık yapmayacağız dedik. Şahitsiniz ki; Beşiri'de bütün köylerimizde asfalt, su var. Şehirde ne varsa köyde de olsun istiyoruz. Çünkü buna layıksınız. Memleketimize ne kadar hizmet edebilirsek, kendimizi o kadar onurlu ve şerefli görürüz."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=