Lütfen bekleyin..



9 ilin gazetecileri, Mardin’de bir araya geldi

10 Mart 2019, 16:19 - Okunma: 983

Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu (GGF), ayda bir bölgenin farklı ilinde düzenlediği Yönetim Kurulu Toplantısını bu ay Mardin’de gerçekleştirdi.Toplantı, Mardin Gazeteciler Derneği Başkanı ve GGF Genel Başkanı Mehmet Çelik’in ev sahipliğinde, Kilis, Gaziantep, Adıyaman Şanlıurfa, Diyarbakır, Şırnak ve Siirt İllerinden gazetecilerin katılımıyla gerçekleşen toplantıya

Batman Çalışan Gazeteciler Derneği adına Başkan Ercan Atay, Dernek Üyeleri Nimet Dal, Hasan Ölük, Halit Beytüt ve Hatice Türkan da katıldı.


PROTOKOL ZİYARETLERİ YAPILDI
GGF’li gazeteciler, Mardin Valisi ve Belediye Başkanı Mustafa Yaman, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ve Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş’ı ziyaret etti. Gazetecilerle akşam yemeğinde de bir araya gelen Vali Yaman, Mardin’de çocuk ve gençleri sportif etkinliklerle hayata kazandırdıklarını belirtirken, dezavantajlı gruplara yönelik ekonomik-sosyal hizmetlere ağırlık verdiklerini kaydetti. Mardin Emniyet Müdürü Hasan Onar da yaşanan çatışmalardan sonra seferberlik ruhu ile çalışarak Mardin ve İlçeleri’ne güvenliği had safhaya çıkardıklarını, vatandaşa rahat ve huzurlu ortam sunmanın gayreti içinde olduklarını ifade etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=