Lütfen bekleyin..



‘Kentimizi Hz. Ömer’in adaletiyle yöneteceğiz’

10 Mart 2019, 16:18 - Okunma: 734

Seçim çalışmalarını sürdüren HDP Eşbaşkan Adayı Dr. Demir, “Halkımıza ve değerlerimize sözümüz var, ne kendimizi ne de başkalarını Batman Belediyesi üzerinden zengin ettirmeyeceğiz” dedi.Sivil Toplum Kuruluşlarınnı (STK) ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdüren HDP Belediye Belediye Eşbaşkan Adayı Dr. Demir,

 31 Mart’tan sonra kentte faaliyet gösteren STK’ların önerlileri ve halkın talepleri doğrultusunda, halkla birlikte belediyeyi yöneteceklerini söyledi.
‘YAŞANABİLİR BİR KENT İÇİN ÇEVRENİN ÖNEMİ’
Batman Çevre Gönüllüleri Derneğini ziyaret eden Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Belediye Eşbaşkan Adayı Operatör Dr. Mehmet Demir, dernek başkanı Hasan Argunağa ve yöneticilerle görüşerek yaşanabilir bir kent için çevreci kurumların önemli olduğunu belirtti. Bir grup partili ıle birlikte dernek yetkilileriyle görüşen HDP Eşbaşkan Adayı Dr. Mehmet Demir, 31 Mart’tan sonra Batman’ın halkçı belediyecilik hizmetleriyle bir kez daha buluşacağına değinerek, göreve geldikleinde çevreci kurumlarla koordineli bir şekilde diyalogta oalcaklarını ifade etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=