Lütfen bekleyin..



Rektör Durmuş, Öğrencilerle birlikte halay çekti

10 Mart 2019, 16:15 - Okunma: 705

8 Mart Dünya kadınlar günü vesilesiyle Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından Merkez Kampüste Açık Hava Konseri düzenlendi.Öğrencilerin yoğun katılım gösterip gönüllerince eğlendiği Açıkhava Konseri akşam saat 19’dan gece saat 22’ye kadar devam etti.

Açık Hava Konserinde konuşan Rektör Durmuş, “Öncelikle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Gününü tebrik ediyorum. Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerimiz de bu anlamlı etkinlik için kutluyorum, teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerim sizleri çok seviyorum. Üniversitemizin bütün imkanları sizler içindir. Sizler yarınlarımız, bu vatanın geleceğisiniz. Bu sebeple sizden bir şey istiyorum. Çok çalışın, başarılı olun, birbirinizi sevin ve vicdanınızın süzgecinden geçmeyen hiçbir eylemi yapmayın. Sizleri kullanmak isteyenleri aklınızla yenin. Aklınızı kiraya vermeyin.” dedi. Konsere Batman Üniversitesi öğrencileri, personeli ve davetliler katıldı. Konserde seçkin eserler seslendiren GSF Müzik Bölümü Öğrencileri, öğrenci isteklerini de seslendirerek büyük beğeni topladı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=