Lütfen bekleyin..



FİYAT DENETİMİ DEVAM EDİYOR

08 Mart 2019, 18:13 - Okunma: 808

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Batman Defterdarlığı ve Batman İl Ticaret Müdürlüğü görevlilerince ortaklaşa gerçekleştirilen denetimlerde, sebze ve meyve satış fiyat kontrolleri devam ediyor.

Denetimlerini belli periyotlarla düzeli olarak sürdüren ekipler, gidilen adreslerde sebze ve meyve satışlarında, esnafların fiyat uygulamalarını kontrol ediyor.  Denetimlerde halka satılan ürünlerin hal alış ve halka satış fiyatları arasındaki fiyat farkı inceleniyor.

Vatandaşların en uygun fiyattan sebze ve meyve ürünlerini temin edebilmeleri için düzenli olarak denetimlere çıkan ekipler bu hafta da market ve AVM’lerin manav reyonları ile semt pazarlarındaki ürünlerin fiyat kontrolüne ilişkin denetleme çalışmalarında bulundu.

Sebze ve meyve fiyatlarında abartılı ve haksız kazanç sağlama girişiminde olacak esnaflara karşı gerçekleştirilen denetimlerde alış ve satış faturaları üzerinden ürünlerin fiyat incelemesi gerçekleştirildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=