Lütfen bekleyin..



Ekmen “benim hiçbir hayali projem yoktur”

07 Mart 2019, 17:24 - Okunma: 1757

Yurtsever Demokrat İttifakın Batman Bağımsız Belediye Başkan Adayı M. Feyyaz Ekmen beraberinde PAK İL Başkanı Aziz Özdemir’le birlikte gazetemizi ziyaret etti.Devlet eski Bakanı Adnan Ekmen’in kardeşi olan Başkan adayı Feyyaz Ekmen gazete ziyaretinde önemli mesajlar verdi. Federal Almanya’da eğitimci olarak görev yapan ve 6 yıldır ülkesine dönen Ekmen

Batman’da halkın kendilerine gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür etti.  


“FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ DEMOKRATİK TOPLUMUN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR”
Bağımsız aday Ekmen basın kuruluşlarının demokrasinin vazgeçilmez olduğunun altını çizerek şunları söyledi. “Ülkemizde Batman’da basını korkutarak siyaset yapmak utanç vericidir. Basın aleyhimizde olsa bile fikir özgürlüğünün demokratik toplumun vazgeçilmez unsurudur. Bizler her zaman basın ve fikir özgürlüğünden yana bir partinin anlayışından geliyoruz. Yurtsever demokrat hareketi Ülkede ve Batman’da tıkanan, iki başlı siyaset dışında yeni bir ses, yeni kanallar açmak için halkın tercihlerinde alternatifsiz kalmaması için atılmış bir adımdır. Ülkemizde şehirleri de demokratik bir katılımcı bir üslupla yönetmek istiyoruz. Benim hiçbir hayali projem yoktur. Batmanın sorunları yine Batmanlılarla birlikte STK’larla basınıyla ilgili tüm kurumlarla ortak meclisler oluşturarak çözülebilir. Bizim belediyecilik anlayışımızda bütün Batmanlılar belediyemiz bana aittir diyecek. Burada hizmet esastır. Demokrasiler halkın rızasına dayanır zorbalığa değil, Batmanda oluşturulması gereken demokratik bir toplum oluşturmaktır. Farklı projeler farklı kültürel, diller projeler hikayeler bizim zenginliğimizidir. Bunların yaşatılması esas görevimizdir.  Maalesef bölgemizde Hendek barikat ve kayyum siyaseti insanları siyasetten soğutmuştur. Maalesef bugüne kadar Batman’ın sorunlarının çözümü için bir çözüm yolu aranmamıştır. 
Bizler şehirlerimizi demokratik katılımcı üslupla yönetmeye talibiz. Toplum olarak diyalog ve barış içinde yaşamalıyız. Her yerde şeffaf bir sistem olmalı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=