Lütfen bekleyin..



Sason İl Genel meclisi adayı Yıldırım çalışmalarını yoğunlaştırdı

07 Mart 2019, 17:17 - Okunma: 804

MHP Sason 1. sıra İl genel meclisi adayı Yılmaz Yıldırım 31 mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde vatandaşlardan destek isteyerek Sason'un sorunlarının çözümü için her platformda çaba sarfedeceğini belirterek Sason'da partilerine olan yoğun teveccühe teşekkür etti. 30 yılı aşkındır MHP camiasının içinde yer alan ve Batman'da sevilen simalar arasında yer alan Yılmaz Yıldırım Yerelde sorunların çözümü

için MHP'ye destek verilmesini isteyerek Sason'un biriken sorunlarının çözümü için tek adresin MHP olduğunu dile getirdi. 
"MHP SASON'DA GÜÇLENİYOR"
Geçtiğimiz günlerde Batman'ı ziyaret eden MHP Mersin Milletvekili Olcay Klavuz'a MHP İL Başkanı Mehmet Açık ve partililerle birlikte eşlik eden Sason İl Genel meclisi adayı Yıldırım tüm Batman halkından destek istediklerini belirtti. MHP İl Başkanı Mehmet Açık'ın Batman için yoğun bir çabasının da olduğunu dile getiren Yıldırım Batmanlılar olarak kentin sorunlarının çözümü için MHP İL teşkilatı olrak her zaman halkın emrinde olduklarını dile getirdi. 
"SASON'UN SORUNLARINI MHP ÇÖZER"
 İl Genel meclisi adayı Yıldırım "Ben Sason halkının her daim emrinde olacağım. Ordaki sorun ve sıkıntıların takipçisi olacağım. MHP İl Başkanımız Mehmet Açık ve teşkilatımızın desteği bizimle. Sayın genel başkanım Devlet Bahçeli beyin emir ve talimatlarıyla ülkemizin tüm sorunlarını ilgili makamlara ileteceğim. Ben Sason halkının bir evladı olarak bu seçimde ve seçimden sonrada her daim emirlerinde olacağım" dedi. 
Öte yandan Mübarek 3 ayların başlangıcı nedeniyle Tüm Batman halkı ve islam aleminin Mübarek Regaib kandilini kutlayan Yıldırım Tüm Batman'lı kadınların 8 Mart Dünya kadınlar gününü de tebrik etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=