Lütfen bekleyin..



Muhtar adayı Gümüşten, basınla bir araya geldi

06 Mart 2019, 11:55 - Okunma: 938

Pazaryeri Mahallesi Muhtar Adayı Saygi Gümüşten, projelerini kamuoyuna tanıtmak için ikinci defa Yerel Basın ile bir araya geldi.Kahve Special’de gerçekleştirilen basın toplantısında, Muhtar Adayı Saygi Gümüşten Pazaryeri Mahallesi’nin sorunlarını dile getirerek çözüm önerilerinin açıkladı.

 Saygi Gümüşten, Pazaryeri Mahallesi’nin sorunlarını ve çözüm önerilerini şöyle sıraladı; “Mahallemizde kütüphane yok, taziye evi yok, kreş yok, çalışan anneler bu yüzden mağdur oluyor. Mahallemizde yeteri kadar sosyal alan olmadığı için gençlerimiz geç saatlere kadar başka mahallelerde vakit geçiriyorlar. Mahallemizde ihtiyaç sahibi aileler var, maddi imkânsızlıklar yüzünden okuyamayan öğrenciler var. Ben mahalleli ile kamu kurumları arasında birleştirici güç olacağım, halkımız teveccüh eder ve seçilirsem mahallenin eksiklerinin giderilmesi için ilgili kurumlara baskı yapacağım. Koçer kadınların süt ve yoğurtlarını satarken ne tür zorluklar yaşadıklarını görüyorum. Onlar için de kendi mahallemizde sabit pazarlar kurmayı hedefliyorum. Bu projemle Koçer kadınların yüklerini hafifleteceğimi düşünüyorum. Mahallemizin adı Pazaryeri ama mahallemizde pazar yok. Ya mahallemizin ismini değiştireceğiz, ya da mahallemize belediyeden destek alarak sabit Pazar kuracağız.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=