Lütfen bekleyin..



Yeşilay Haftası Kutlanıyor

03 Mart 2019, 13:48 - Okunma: 1121

Bu yıl “Yeşilaycı olmak için bir nedenim var” konseptiyle 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Yeşilay Haftası’nda Batman’da da çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru Şahin, Batman Yeşilay Derneği tarafından "Yeşilay Haftası" etkinlikleri kapsamında Atatürk Parkı'nda kurulan standı ziyaret ettiler.

Yeşilay Derneği Batman Şubesi Başkanı Şehmus Yılmaz ve Yeşilay Gönüllüleri ile bir süre sohbet eden Vali Şahin hafta kapsamında gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında bilgi aldı.


YEŞİLAY HAFTASINDA VATANDAŞLAR BİLİNÇLENDİRİLİYOR
Yeşilay haftası nedeniyle öğrenci ve öğretmenlerle buluşarak Yeşilay haftasını tanıttıklarını belirten Şube Başkanı Şehmus Yılmaz, "Yeşilay haftasında okulları gezerek öğrencilerle bir araya geliyoruz. Batman’ın en işlek yerlerinde standlar açtık. Vatandaşlarımızdan yoğun bir ilgi var. İçki, sigara ve her türlü uyuşturucu maddelere karşı öğrenci ve gençlerini bilinçlendirmek için çalışıyoruz. Her koşulda, yerde ve zamanda desteğe muhtaç insanlara yardım etmek için çalışmalarımız sürecek. Toplumun bağımlılıklarla mücadele kapasitesinin geliştirilmesine sürekli katkıda bulunmaya çalışacağız" dedi.
Yeşilay’ın, bugüne kadar toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıktan ve bağımlılıktan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen birçok faaliyete imza attığını belirten Yeşilay Şube Başkanı Şehmus Yılmaz “Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutladığımız Yeşilay Haftasını da vesile kılarak halkımızın bağımlılık konusunda farkındalık düzeyini arttırmak için Batman’da da çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyoruz.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=