Lütfen bekleyin..



Milletvekili Özdemir’in ilçe ziyaretleri sürüyor

03 Mart 2019, 13:46 - Okunma: 831

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir seçim çalışmaları kapmasında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Beşiri İlçe merkezinde önce seçim lokalini ziyaret eden Milletvekili Özdemir daha sonra esnafları ziyaret etti. Seçim lokalinde partililere hitape eden Özdemir daha sonra İkiköprü’de Navale köyü ve Kelok köylerini ve İkiköprü Belediye Başkan adayı Yakup Kıyanç’ı ve seçim lokalini ziyaret etti.

Özdemir’e Beşiri ve İkiköprü’de vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Batman ve ilçelerinde her zaman iç içe oldukları hemşehrileriyle buluşup gönül köprüleri kurmaya devam ettiklerini ifade eden Özdemir, hükümetimizin imkanlarından Batman'ı faydalandırmak istediklerini söyledi.Batman'ı ak belediyecilikle yönetmek istediklerini söyleyen Özdemir, hemşehrilerinin kendilerine gösterdiği ilgi ve teveccühe teşekkür etti.


MEMUR SEN VE YEDİ HİLAL’E ZİYARET
Öte yandan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir  ve İl Başkanı Akif Gür Memur Sen’i ziyaret ederken, Yedihilal Derneği Batman Şubesininde 1. Olağan Genel Kurulu’na Katıldı. 
Burada Memur Sen Başkanı Mehmet Ergin ve üyelerinin görüş ve taleplerini dinleyen Özdemir, ardından Turizm İl Müdürlüğünde Yedihilal Derneği Batman Şubesinin 1. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Özdemir son süreçle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=